Bagel Bakery

Zin in een High Tea in Rotterdam? Ga eens langs bij de Bagel Bakery. Dit is mijn nummer 1 favoriete High Tea toplocatie in Rotterdam! De Bagel Bakery is een hippe locatie net iets buiten de doorsnee winkelroute in centrum Rotterdam. Qua prijs/kwaliteit verhouding is dit een topper in Rotterdam. Ben je een liefhebber van bagels en/of taart? Dan zit je echt helemaal goed bij deze locatie. Voor een uitgebreide review van mijn bezoek aan deze locatie klik hier! De prijs van de High Tea is €17,- per persoon. De High Tea bestaat uit:

 • Onbeperkt thee
 • 5 Soorten taart
 • Slagroom & coulis
 • 2 Halve bagels

Vergeet niet te reserveren en geniet van dit zoete pareltje in het centrum van Rotterdam.
Openingstijden zijn dinsdag en woensdag 09:00 – 17:30, donderdag en vrijdag 09:00 – 22:00, zaterdag 10:00 – 22:00 en zondag 10:00 – 17:30.

Bagel Bakery
Schilderstraat 57a-59a
3011 ER Rotterdam
010 4121560
High Tea vanaf € 17,- p.p.

Terug naar High Tea Locaties in Rotterdam

(Vermelde Prijzen & Openingstijden zijn onder voorbehoud)

2 Berichtjes over “Bagel Bakery”

 • Femke says:

  Ik denk dat dit mijn favoriete high tea adres is tot nu toe. De taart en bagels waren erg lekker en vooral de thee wordt erg mooi gepresenteerd. Ik vond de taarten echt heel lekker en elke hap was bijzonder. De bediening is professioneel en het is leuk dat je in de keuken kan kijken.

 • Rachell says:

  Na al de goede recenties te hebben gelezen, besloot ik ook een H-tea te reserveren. De locatie was inderdaad top, maar dat was het enige dat goed liep!! Na 15 minuten was het voor het personeel pas duidelijk dat wij hadden gereserveerd, heel raar, want wij zaten aan een tafel met het bordje, GERESERVEEERD! Vervolgens kregen wij te horen dat er geen h-tea mogelijk was om 10 uur. Een beetje jammer, als je voor een H-TEA reserveerd om 10 uur.
  Een ontbijtje klonk ook wel goed, dus onze plannen aangepast. Na de bestelling kreeg ik een goed uitziende bagel gepresenteerd, royaal belegd met een HAAR erin!!! Nadat ik de bestelling terug stuurde kreeg ik van de eigenaresse te horen dat zij de omelet zelf had klaar gemaakt en dat de haar van haar afkomstig moest zijn. Zij had namelijk volgens eigen zeggen last van haaruitval!!! Natuurlijk heel vervelend voor ons allemaal. Geen excusses, maar ze bood me wel een nieuwe aan, die ik helaas nooit in ontvangst heb mogen nemen. Net als de doos voor een bagel die wij mee wilden nemen en het theezakje voor het heet water, wat thee had moeten worden.
  De bagels smaakte verder heerlijk, maar volgens mij kan er wel wat aan de survice verbeterd worden. Het personeel was of te vaak of niet bij je tafel. Verder gaven ze ons de indruk dat ze een avondje had doorgezakt en niet op tijd naar bed waren gegaan.
  Zo als ik het hier mag beschrijven een beetje een tegen valler, maar misschien hadden ze gewoon een slechte dag.

  Mvgr.
  Rachell

 • Laat een berichtje achter

  You must be logged in to post a comment.