High Tea Tips

Wat heb je nodig voor een heerlijke tip-top High Tea? Dat is heel simpel, dat zijn de 10 High Tea basisregels. Met deze 10 toppers is je High Tea altijd geslaagd! Of je nu bij een fancy hotel gaat High Tea-en of er zelf een organiseerd voor vriendinnen, deze Top 10 must-haves zijn altijd relevant!

1. Onbeperkt Thee
2. Goed Zoet
3. Heerlijk Hartig
4. Etagère
5. Servies & Zitcomfort
6. Prijs/Kwaliteit
7. Sfeervol bediend
8. Locatietopper
9. Interieur/kleine kamer
10. Crea-bea bonuspunt

5 Berichtjes over “High Tea Tips”

 • Weet nog een locatie in Noord-Brabant: in Oudemolen (ligt tussen het vestingstadje Willemstad en Fijnaart), midden in de Ruigenhilpolder. Tearoom is gevestigd in oude schuur (17e eeuw). Engelse ambiance en High Tea waar alle bezoekers blij van worden. Tevens verkoop van brocante en curiosa. Prijs eur 17,50 p.p. met onbeperkt thee. Alleen geopend op zaterdagmiddag van 13-17 uur. High-Tea 1 week van te voren reserveren.
  Adres: de Prullenkast, Zuidlangeweg 3, 4796 SB Oudemolen, tel. 06-12849181

 • Marieke says:

  Weet iemand een leuk hightea-adres vlakbij het Circustheater in Scheveningen?

 • Robin says:

  ik heb een tijdje geleden met de actie van pickwick met mijn moeder gehightea’d en ook gekeken naar Scheveningen, maar heb er daar geen gevonden. (Die meedeed aan de actie in ieder geval)
  Toch zijn de locaties van pickwick een echte aanrader, wij zaten in het Hilton Rotterdam en je zou denken een beetje saai, maar het was echt zó leuk.

  wat ik me herinner staan meerdere leuke locaties op en ook een paar niet te ver van Scheveningen!

 • Jeanne says:

  Een tijdje terug heb ik gehigh tea’d bij restaurant De Hommel in Beek en Donk in Noors-Brabant. Mooie locatie en heerlijk gegeten incl. een wandeling van 5 km.
  Echt aan te raden!

 • Cheryl says:

  In het Kurhaus hotel kun je ook high tea doen

 • Laat een berichtje achter

  You must be logged in to post a comment.