High Tea Foto’s & Lekkere plannen

Vrijdag 14 Januari

Nog steeds druk bezig met het schrijven van de High Tea Review voor KEEK in Utrecht. Tipje van de sluier, het wordt een knalcijfer. Wat was dat een leuke tent. Ik heb echt heerlijk gegeten en qua thee assortiment hebben ze de wisselbeker gewonnen :) Het is trouwens best lastig om mooie foto’s te maken van eten. Ik snap nu steeds beter waarom ze vaak plastic donuts op de foto nemen. Nouja, goed voornemen voor 2011 leren fotograferen!

Nu ik het High Tea Seizoen 2011 heb geopend met een bezoek aan Utrecht, kan mijn hometown Rotterdam natuurlijk niet achterblijven. Bovendien was mijn vaste Rotterdam High Tea maatje behoorlijk jaloers. We hebben sinds de voorbereiding voor mijn bruiloft in juli 2010 niet meer een High Tea gedaan in Rotterdam. Schande! Dus toen ik wat data van haar door kreeg ben ik naar mijn verlanglijstje gaan kijken. Vlaamsch Broodhuys is recent geopend op de Meent in Rotterdam. Dus letterlijk 50 meter van mijn huis. Mogelijk een goede vervanging voor de Coffeestudio die afgelopen jaar is gesloten.

Snel even daar de site van Vlaamsch Broodhuys gegaan maar daar kom je qua High Tea info niet veel verder. Kijk daar ben ik natuurlijk voor, om al deze sappige details los te peuteren en met julllie te delen :) Ok High Tea-en kan bij hen iedere dag vanaf 14:30 u. Je hoeft niet te reserveren, wat op zich niet vaak voorkomt in Rotterdam. Ellende is alleen dat je samen met je date je hongergevoel moet zien te overwinnen tot 14:30 u. Toen ik dit dilemma voorlegde aan de trouwens supervriendelijk dame aan de telefoon kreeg ik het volgende advies. Eet alleen een krentenbol!

§ Filed under High Tea, High Tea Locatie, High Tea Reporter, High Tea Tips, Rotterdam, Utrecht § Tagged , , , , , § 1 Comment

Een Berichtje over “High Tea Foto’s & Lekkere plannen”